آموزش دستیار پرداخت پِی زیتو

نصب و راه اندازی

تولید لایسنس به صورت دستی

تولید و بارگذاری لایسنس در در تمام نسخه های افزونه پِی زیتو به صورت خودکار و سیستمی انجام می شود و معمولا نیاز به انجام عملیات خاصی توسط کاربر وجود ندارد.

اما در بعضی مواقع پیش بینی کرده ایم که اگر تولید و بارگذاری خودکار لایسنس دچار مشکل شد کاربر چطور خودش به صورت دستی این کار را انجام دهد، البته این آموزش برای نسخه تجاری و حرفه‌ای پی زیتو بوده و کاربران نسخه رایگان نیازی به این آموزش ندارند.

برای تولید لایسنس به صورت دستی ابتدا لازم است از طریق بخش کاربری پِی زیتو وارد بخش دانلودها  شوید و به حساب کاربری خود لاگین کنید.

در صفحه دانلود های من شما محصولاتی که خریداری نموده اید را می توانید مشاهده کنید و در هر محصول لایسنس های استفاده شده و نشده شما نیز مشخص است.

لازم است بر روی یکی از فیلد های لایسنس خالی کلیک نموده و آدرس دامنه خود را بدون پیشوند و پسوند در آن وارد کنید.

نکته ۱: اگر فیلد خالی لایسنس برای محصول مورد نظر پیدا نکردید می توانید از گزینه خرید لایسنس استفاده نمایید.

نکته ۲: فیلد لایسنس پس از ثبت دامنه قابل حذف و تغییر نمی باشد، در نتیجه در وارد نمودن دامنه نهایت دقت را انجام دهید.

برای وارد نمودن آدرس دامنه لازم است فقط اسم دامنه بدون پیشوند و بدون پسوند وارد شود. اگر فرض کنیم آدرس سایت شما google است با اشکال مختلف:

google.com

shop.google.com

www.google.com

https://www.google.com

و یا حتی با پسوند متفاوت:

google.ir

www.google.net

shop.google.org

برای سیستم لایسنس پِی زیتو هیچ فرقی نمی کند شما سایتتان در یک از حالات بالا مورد استفاده قرار می گیرد و شما در فیلد لایسنس فقط باید اسم اصلی دامنه یعنی google را وارد کنید و لایسنس ایجاد شده برای همه پیشوند ها و پسوند ها مشابه مثال های بالا قابل استفاده است.

پس از وارد نمودن آدرس درون فیلد بر روی دکمه افزودن دامنه کلیک نمایید تا لایسنس ثبت شود.

شیوه تولید لایسنس برای افزونه پی زیتو

پس از ثبت لایسنس بر روی دکمه دانلود لایسنس کلیک کنید و فایل لایسنس را دانلود نمایید.

نکته: در صورتی که در لایسنس‌های محصول چند دامنه ثبت نموده باشید، لایسنسی که دانلود می کنید برای همه دامنه های ثبت شده قابل استفاده است.

شیوه دانلود فایل لایسنس افزونه پِی زیتو

فایل دانلود شده بدون تغییر نام لازم است در پوشه اصلی سایت شما در هاست آپلود شود که معمولا این پوشه public_html نام دارد.