آموزش دستیار پرداخت پِی زیتو

درگاه های پرداخت آنلاین

اتصال سایت به درگاه پرداخت سداد از طریق پِی زیتو

درگاه پرداخت الکترونیک سداد یکی از درگاه های پرداخت مستقیم در ایران است.

برای اتصال وب سایت های جوملا و وردپرس به درگاه پرداخت سداد توانید از افزونه دستیار پرداخت پِی زیتو استفاده نمایید، با پِی زیتو می توانید تمام پلاگین ها و افزونه های فروشگاهی سایتتان که نیاز به درگاه دارند را به درگاه پرداخت سداد و همینطور بدون نیاز به نصب افزونه دیگری به همه درگاه های مستقیم و واسط دیگر متصل نمایید و از امکانات بی نظیر دیگر دستیار پرداخت پِی زیتو نیز بهرمند شوید.

برای اتصال سایت به درگاه پرداخت سداد سه مرحله ساده پیش روی ما قرار دارد:

۱- دریافت درگاه از سایت پرداخت الکترونیک سداد

۲- نصب پِی زیتو بر روی سایت

۳- اتصال پِی زیتو به درگاه پرداخت سداد و تنظیمات

 

ابتدا لازم است بدانید درصورتی که تمایل داشته باشید انجام تمام مراحل نصب و راه اندازی پِی زیتو حتی برای نسخه رایگان پِی زیتو از ابتدا تا انتها توسط کارشناسان فنی پِی زیتو بصورت کاملا رایگان قابل انجام است فقط کافیست از طریق راه های ارتباطی موجود با ما در تماس باشید.

دریافت درگاه از سایت پرداخت الکترونیک سداد

برای اتصال به درگاه پرداخت سداد لازم است ابتدا در سایت پرداخت الکترونیک سداد برای دریافت درگاه پرداخت ثبت نام نموده و درخواست درگاه برای وبسایت خود را ثبت نمایید.

پس از انجام پروسه قرار داد و تایید درگاه توسط شرکت پرداخت الکترونیک سداد، تنظیمات اتصال به درگاه پرداخت برای شما ارسال خواهد شد که در ادامه از آنها استفاده خواهیم کرد.

نصب پِی زیتو بر روی سایت

برای استفاده از درگاه پرداخت سداد لازم است نسخه تجاری یا حرفه‌ای پِی زیتو را خرید و نصب نمایید، اما می توانید با نصب نسخه رایگان پِی زیتو و فعالسازی نسخه آزمایشی به مدت یک ماه از تمام خدمات نسخه حرفه‌ای پِی زیتو به صورت کاملا رایگان استفاده نمایید.

آموزش نصب پِی زیتو قبلا آماده شده است و شما می توانید بر اساس سی ام اس سایتتان که وردپرس یا جوملا است در بخش آموزش نصب و راه اندازی پِی زیتو مقاله آموزش مربوطه را پیدا نموده و به راحتی مراحل نصب و راه اندازی پِی زیتو را انجام دهید.

اتصال پِی زیتو به درگاه پرداخت سداد و تنظیمات

پس از نصب پِی زیتو لازم است آن را به درگاه پرداخت سداد متصل نماییم.

در ابتدا وارد پلاگین پی زیتو شده و از طریق گزینه منوی درگاه ها و افزونه ها زبانه درگاه ها را انتخاب می کنیم.

ورود به بخش افزونه های درگاه در پری زیتو

در این صفحه لازم است درگاه پرداخت سداد اضافه شود و اگر این درگاه را در این صفحه نمی بینید.

برای اضافه نمودن این درگاه به پِی زیتو بر روی دکمه افزودن درگاه جدید کلیک نمایید.

افزدن پلاگین درگاه جدید به پِی زیتو

 

در پنجره ای که باز می شود می توانید فهرست درگاه های قابل استفاده را مشاهده نمایید، درگاه پرداخت سداد را انتخاب نموده و سپس بر روی دکمه افزونه به درگاه های من کلیک کنید و پس از چند ثانیه درگاه به لیست درگاه های شما اضافه خواهد شد.

افزودن درگاه سداد به پی زیتو

در ادامه لازم است بر روی گزینه ویرایش مقابل درگاه نصب شده سداد کلیک نمایید.

ویرایش تنظیمات درگاه پرداخت سداد

در صفحه باز شده شما لازم است اطلاعات مربوطه را وارد نموده و تنظیمات را انجام دهید.

- عنوان درگاه: این گزینه مربوط به نامی است که برای درگاه در نظر می گیرد و به کاربر نمایش داده می شود، این گزینه به صورت پیش فرض نام اصلی درگاه است و می توانید در آن تغییری ایجاد نکنید.

- توضیحات درگاه: این گزینه توضیحاتی است که در زیر اسم درگاه به کاربر نمایش داده می شود.

- لوگوی درگاه: این گزینه لوگویی است که در هنگام انتخاب درگاه به کاربر نمایش داده می شود، در صورت عدم تغییر در این گزینه به صورت پیش فرض لوگوی اصلی درگاه نمایش داده می شود.

- سطح دسترسی: در این بخش می توانید مشخص نمایید چه کاربران با چه سطح دستری می توانند این درگاه را مشاهده و انتخاب کنند، به صورت پیش فرض برای همه کاربران قابل استفاده است.

- شماره پذیرنده: این گزینه توسط درگاه سداد پس از تایید درگاه برای شما ارسال شده است که باید آن را با دقت در این فیلد وارد نمایید.

- شماره ترمینال: این گزینه توسط درگاه سداد پس از تایید درگاه برای شما ارسال شده است که باید آن را با دقت در این فیلد وارد نمایید.

- کلید ترمینال: این گزینه توسط درگاه سداد پس از تایید درگاه برای شما ارسال شده است که باید آن را با دقت در این فیلد وارد نمایید.

- درگاه دولتی: این گزینه مربوط به درگاه های دولتی که به حساب های ویژه بانک مرکزی متصل هستند مرتبط می باشد، در صورتی که درگاه شما دولتی نیست و یا شناسه پرداخت ۳۰ رقمی دریافت نکرده اید لازم نیست این گزینه را فعال نمایید.

- شناسه پرداخت ۳۰ رقمی: در صورتی که گزینه درگاه دولتی را فعال نموده اید لازم است شناسه پرداخت ۳۰ رقمی که درگاه در اختیارتان قرار داده است را در این فیلد وارد کنید.

تنظیم درگاه پرداخت سداد

اکنون وبسایت شما به درگاه پرداخت سداد متصل شده است، شما علاوه بر استفاده از امکانات پرداختی پِی زیتو می توانید هر افزونه، کامپوننت و فروشگاهی که در جوملا و وردپرس دارید را با اتصال به پِی زیتو به درگاه پرداخت سداد و دیگر درگاه های پرداخت مورد نظر خود متصل نمایید.

برای اتصال افزونه‌ها و پلاگین های موجود در سایت جوملایی و وردپرسی خود به درگاه پرداخت سداد از طریق پِی زیتو لازم است مراحلی ساده را طی نمایید که می توانید آموزش مربوط به افزونه مورد نظر خود را در مجموعه مقالات آموزش اتصال افزونه ها به درگاه پرداخت با پِی زیتو پیدا نموده و مراحل آن را طی نمایید.

هر سوال و مشکلی اگر داشتید می توانید از طریق گفتگوی زنده، تلگرام، واتس آپ و دیگر راه های تماس موجود در سایت به صورت ۲۴ ساعته با ما در تماس باشید.