آموزش دستیار پرداخت پِی زیتو

اتصال افزونه به درگاه

اتصال WooCommerce به درگاه پرداخت جیبیت

درگاه پرداخت جیبیت یکی از درگاه های پرداخت واسط (پرداخت یار) در ایران است.

برای اتصال وب سایت های جوملا و وردپرس به درگاه پرداخت جیبیت توانید از نسخه رایگان افزونه دستیار پرداخت پِی زیتو استفاده نمایید، به این دلیل که درگاه پرداخت جیبیت جزو معدود درگاه های پرداختی است که بر روی نسخه رایگان پِی زیتو ارائه شده است.

با پِی زیتو می توانید علاوه بر WooCommerce تمام پلاگین های سایتتان که نیاز به درگاه دارند را به درگاه پرداخت جیبیت و همه درگاه های مستقیم و واسط دیگر متصل نمایید بدون اینکه نیاز به نصب پلاگین دیگری وجود داشته باشد. علاوه بر آن می توانید از دیگر امکانات بی نظیر پرداختی و مالی پِی زیتو نیز بهرمند شوید.

برای اتصال سایت به درگاه پرداخت جیبیت پنج مرحله ساده پیش روی ما قرار دارد:

۱- دریافت درگاه پرداخت از درگاه پرداخت جیبیت

۲- نصب پِی زیتو بر روی سایت

۳- اتصال پِی زیتو به درگاه پرداخت جیبیت و تنظیمات

۴- اتصال ووکامرس به پِی زیتو

۵- تنظیمات درگاه در پیکربندی ووکامرس

۴- سرویس لغو تراکنش جیبیت

 

ابتدا لازم است به یک نکته اشاره کنیم، درصورتی که تمایل داشته باشید انجام تمام مراحل نصب و راه اندازی پِی زیتو حتی برای نسخه رایگان پِی زیتو، از ابتدا تا انتها توسط کارشناسان فنی پِی زیتو بصورت کاملا رایگان قابل انجام است فقط کافیست از طریق راه های ارتباطی موجود با ما در تماس باشید.

دریافت درگاه از سایت درگاه پرداخت جیبیت

برای اتصال به درگاه پرداخت جیبیت لازم است ابتدا در سایت درگاه پرداخت جیبیت برای دریافت درگاه پرداخت ثبت نام نموده و درخواست درگاه برای وبسایت خود را ثبت نمایید.

پس از انجام پروسه دریافت درگاه و تایید درگاه توسط درگاه پرداخت جیبیت، تنظیمات اتصال به درگاه پرداخت در اختیار شما قرار خواهد گرفت که در ادامه از آنها استفاده خواهیم کرد.

نصب پِی زیتو بر روی سایت

برای استفاده از درگاه جیبیت شما نیازی به تهیه نسخه تجاری یا حرفه‌ای پِی زیتو ندارد و به راحتی می توانید در نسخه رایگان افزونه پِی زیتو تمام پلاگین ها و افزونه ها و فروشگاه های سایت خود را به درگاه پرداخت جیبیت متصل نمایید.

آموزش نصب پِی زیتو قبلا آماده شده است و شما می توانید بر اساس سی ام اس سایتتان که وردپرس یا جوملا است در بخش آموزش نصب و راه اندازی پِی زیتو مقاله آموزشی مربوطه را پیدا نموده و به راحتی مراحل نصب و راه اندازی پِی زیتو را انجام دهید.

اتصال پِی زیتو به درگاه پرداخت جیبیت و تنظیمات

پس از نصب پِی زیتو لازم است آن را به درگاه پرداخت جیبیت متصل نماییم.

در ابتدا وارد پلاگین پی زیتو شده و از طریق گزینه منوی درگاه ها و افزونه ها زبانه درگاه ها را انتخاب می کنیم.

ورود به بخش افزونه های درگاه در پری زیتو

در این صفحه لازم است درگاه پرداخت جیبیت اضافه شود و اگر این درگاه را در این صفحه نمی بینید.

برای اضافه نمودن این درگاه به پِی زیتو بر روی دکمه افزودن درگاه جدید کلیک نمایید.

افزدن پلاگین درگاه جدید به پِی زیتو

 

در پنجره ای که باز می شود می توانید فهرست درگاه های قابل استفاده را مشاهده نمایید، درگاه پرداخت جیبیت را انتخاب نموده و سپس بر روی دکمه افزونه به درگاه های من کلیک کنید و پس از چند ثانیه درگاه به لیست درگاه های شما اضافه خواهد شد.

افزودن درگاه پرداخت جیبیت

در ادامه لازم است بر روی گزینه ویرایش مقابل درگاه نصب شده جیبیت کلیک نمایید.

ویرایش تنظیمات درگاه پرداخت جیبیت

در صفحه باز شده لازم است اطلاعات مربوطه را وارد نموده و تنظیمات را انجام دهید.

- عنوان درگاه: این گزینه مربوط به نامی است که برای درگاه در نظر می گیرد و به کاربر نمایش داده می شود، این گزینه به صورت پیش فرض نام اصلی درگاه است و می توانید در آن تغییری ایجاد نکنید.

- توضیحات درگاه: این گزینه توضیحاتی است که در زیر اسم درگاه به کاربر نمایش داده می شود.

- لوگوی درگاه: این گزینه لوگویی است که در هنگام انتخاب درگاه به کاربر نمایش داده می شود، در صورت عدم تغییر در این گزینه به صورت پیش فرض لوگوی اصلی درگاه نمایش داده می شود.

- سطح دسترسی: در این بخش می توانید مشخص نمایید چه کاربران با چه سطح دستری می توانند این درگاه را مشاهده و انتخاب کنند، به صورت پیش فرض برای همه کاربران قابل استفاده است.

- کلید مجوز دهی (API): این گزینه توسط درگاه جیبیت پس از تایید درگاه برای شما ارسال شده است که باید آن را با دقت در این فیلد وارد نمایید.

تنظیم درگاه پرداخت جیبیت

اکنون وبسایت شما به درگاه پرداخت جیبیت متصل شده است در ادامه به مرحله بعد می رویم.

اتصال ووکامرس به پِی زیتو

در این مرحله لازم است پِی زیتو را به عنوان یک درگاه به ووکامرس معرفی کنیم.

نکته: توجه داشته باشید که باید قبل از انجام این کار خود پلاگین اصلی ووکامرس ( WooCommerce ) در سایت شما نصب شده باشد.

وارد پلاگین پِی زیتو شده و در منوی درگاه ها و افزونه ها بر روی زبانه افزونه ها کلیک می کنیم.

ورود به صفحه افزونه های پی زیتو

در این صفحه باید بتوانید پلاگین یا پلاگین هایی که می خواهید از طریق پی زیتو به درگاه های پرداخت متصل نمایید را مشاهده کنید، اگر پلاگین مورد نظر که در این مقاله ووکامرس است را مشاهده نمی کنید، بر روی دکمه افزودن افزونه جدید کلیک نمایید.

افزودن افزونه فروشگاهی در پی زیتو

در پنجره ای که باز می شود ووکامرس را انتخاب می کنیم و سپس بر روی دکمه افزودن به افزونه های من کلیک کنید و پس از چند ثانیه افزونه به لیست افزونه های شما اضافه خواهد شد.

نصب افزونه فروشگاهی جدید در پی زیتو

تنظیمات درگاه در پیکربندی ووکامرس

در ادامه به پیکربندی اَدآن ووکامرس مراجعه می کنیم تا تنظیمات درگاه را در ووکامرس انجام دهیم.

وارد پلاگین پِی زیتو شده و در منوی درگاه ها و افزونه ها بر روی زبانه افزونه ها کلیک می کنیم و در مقابل اَدآن ووکامرس بر روی گزینه ویرایش کلیک می کنیم.

رفتن به تنظیمات ووکامرس در پی زیتو

در صفحه ویرایش تنظیمات ووکامرس چند گزینه وجود دارد که با یکدیگر با آنها آشنا می شویم.

- فعالسازی: با تیک زدن این گزینه درگاه پی زیتو در ووکامرس فعال شده و کاربران می توانند آن را به عنوان درگاه پرداخت انتخاب نمایند.

- نمایش فهرست درگاه‌ها: به دو صورت می توانید در ووکامرس از پی زیتو استفاده کنید، با فعال کردن این گزینه درگاه‌هایی که به پِی زیتو اضافه می کنید بصورت مستقیم در صفحه صورتحساب ووکامرس جدا جدا به مشتریان به عنوان درگاه نمایش داده می شوند و در صورتی که این گزینه را غیرفعال کنید، پِی زیتو به عنوان یک درگاه در ووکامرس نمایش داده می شود که بعد از انتخاب آن توسط کاربر بر اساس تنظیماتی که شما انجام داده اید کاربر می تواند مستقیم به درگاهی که شما تنظیم کرده اید متصل شود و یا به صفحه صورتحساب پِی زیتو منتقل شود که در آنجا امکان انتخاب درگاه‌های نصب شده در پِی زیتو توسط کاربر وجود دارد.

- عنوان درگاه: همانطور که مشخص است عنوانی است که کاربر در صفحه تسویه حساب در انتخاب درگاه در ووکامرس مشاهده می کند که می توانید عنوان مورد نظر خود را وارد نمایید.

- توضیحات درگاه: کاربر وقتی بر روی این درگاه در صفحه صورت حساب کلیک می کند و آن را انتخاب می کند این توضیحات به کاربر نمایش داده می شود.

- لوگوی پرداخت: در این گزینه شما می توانید یک لوگو برای درگاه در نظر بگیرید که در صفحه انتخاب درگاه ووکامرس در کنار این درگاه به کاربر نمایش داده خواهد شد و در صورتی که تمایلی به نمایش لوگو ندارید می توانید محتویات این فیلد را حذف نمایید. لازم است مسیر آپلود لوگوی مورد نظر خود را از پوشه اصلی سایت در این فیلد وارد نمایید برای راهنمایی از لوگوی پیش فرض کمک بگیرید.

- پیام پرداخت موفق: پیامی که بعد از پرداخت موفق به کاربر نمایش داده می شود را می توانید در این بخش وارد نمایید.

- ‌پیام پرداخت ناموفق: در صورتی که پرداخت کاربر ناموفق بود این متن به کاربر نمایش داده می شود.

- صفحه خلاصه صورتحساب: بعد از این که در صفحه تسویه حساب کاربر اطلاعات لازم را تکمیل می کند و درگاه مورد نظر خود را انتخاب می کند و دکمه پرداخت و تسویه حساب را کلیک می کند به صورت استاندارد در پلاگین های پرداخت خارجی و اصلی ووکامرس در مرحله بعد از آن یک خلاصه از صورت حساب و جزئیات تراکنش به کاربر نمایش داده می شود که در آن صفحه کاربر می توانید بر روی دکمه پرداخت کلیک نموده و وارد درگاه پرداخت شود.

با توجه به این که این صفحه ویژگی خاصی ندارد امکان غیر فعال نمودن آن را در این پلاگین برای شما فراهم کرده ایم به این صورت که کاربر بدون مشاهده این صفحه به مستقیم به درگاه متصل شود که باعث می شود مراحل طی شده برای کاربر کوتاه تر و دلنشین تر شود و ما هم توصیه می کنیم نمایش این صفحه را فعال نکنید.

این صفحه به صورت پیش فرض توسط دیگر پلاگین های پرداخت ارائه شده در ایران حذف شده است اما ما برای آن یک آپشن اضافه کرده ایم که به صورت پیش فرض بر روی عدم نمایش این صفحه قرار داد که کاربران در صورت تمایل بتوانند نمایش آن را فعال کنند.

- حداکثر سایز لوگو: در این گزینه می‌توانید حداکثر سایز لوگوی درگاه در صفحه صورتحساب ووکامرس را به واحد پیکسل وارد کنید، معمولا قالب‌ها بصورت استاندارد سایز لوگوی مشخصی را اعمال می کنند اما با توجه به این که بعضی قالب ها چنین کاری انجام نمی دهند این گزینه ایجاد شده که شما در صورت لزوم بتوانید سایز لوگوی درگاه ها را تنظیم کنید. برای غیرفعال نمودن این این گزینه مقدار را روی 0 (صفر) قرار دهید.

- وضعیت سفارش پرداخت شده: در این گزینه میتوانید مشخص نمایید وضعیت سفارش‌ در ووکامرس بعد از پرداخت موفق به چه وضعیتی تغییر کند.

- وضعیت سفارش غیرآنلاین: در این گزینه میتوانید مشخص نمایید وضعیت سفارش‌ در ووکامرس بعد از ثبت تراکنش غیرآنلاین به چه وضعیتی تغییر کند.

- درگاه پیش‌فرض پِی زیتو: با فعال کردن این گزینه درگاهی که در پِی زیتو به عنوان درگاه پیش‌فرض انتخاب نموده‌اید، در صورت‌حساب ووکامرس هم پیش‌فرض خواهد شد و در صورت غیرفعال بودن این گزینه بر اساس ترتیب خود ووکامرس درگاه پیش‌فرض صورت‌حساب ووکامرس مشخص می شود.

- تنظیمات مراحل پرداخت: بعد از فشردن دکمه پرداخت در صفحه صورتحساب ووکامرس، ادامه مراحل پرداخت به پِی زیتو سپرده می شود و این مراحل براساس تنظیمات شما در بخش تنظیمات عمومی / مراحل پرداخت به صورت کلی بر روی تمام تراکنش‌هایی که از پِی زیتو انجام می شود اعمال می شود. در صورتی که بخواهید تنظیم متفاوتی برای مراحل پرداخت ووکامرس انتخاب کنید می توانید این گزینه را بر روی تنظیمات سفارشی قرارداده  و موارد مورد نظر خود را اعمال نمایید. برای آشنایی کامل با گزینه‌های مربوط به تنظیم به آموزش مراحل پرداخت مراجعه نمایید.

ویرایش تنظیمات ووکامرس در پِی زیتو

اکنون پلاگین ووکامرس (WooCommerce) به درگاه پرداخت جیبیت متصل شده است ولی پیشنهاد می کنیم برای تنظیمات بهتر چند خط باقی مانده مقاله را نیز مطالعه نمایید.

مشتریان و کاربران سایت شما در مراحل خرید و پرداخت پس از انتخاب درگاه پرداخت در افزونه ووکامرس و فشردن دکمه پرداخت وارد مراحل پرداخت در افزونه پِی زیتو خواهند شد.

پی زیتو امکانات و ویژگی های متنوعی برای شما در نظر گرفته است و تمام این مراحل، صفحات و امکانات توسط شما از طریق بخش تنظیمات مراحل پرداخت قابل غیر فعال نمودن، اختصاصی سازی و ویرایش است.

شما می توانید با کمک مقاله آموزش تنظیم مراحل پرداخت پِی زیتو به راحتی این موارد را ویرایش و اختصاصی سازی کنید.

سرویس لغو تراکنش جیبیت

در صورتی که نیاز باشد تراکنشی را لغو نموده و مبلغ را به حساب خریدار و مشتری عودت دهید می توانید به جای انجام مراحل سخت و دشوار کارت به کارت و پرداخت کارمزد و ... به راحتی می توانید از سرویس لغو تراکنش جیبیت استفاده نموده و مبلغ پرداختی را به صورت کامل به شماره کارت پرداخت کننده عودت دهید.

برای این کار از طریق منوی تراکنش ها تراکنش مورد نظر را پیدا نموده و بر روی دکمه ویرایش کلیک نمایید.

ویرایش تراکنش پرداخت شده با جیبیت

در پنجره ای که باز می شود بر روی دکمه لغو تراکنش جیبیت کلیک نمایید تا تراکنش مربوطه لغو و مبلغ آن به کارت پرداخت کننده عودت داده شود.

لغو تراکنش انجام شده با جیبیت

همین طور در همین پنجره می توانید لاگ تغییرات انجام شده در تراکنش را همراه با تاریخ و ساعت و نام شخص ویرایش کننده مشاهده نمایید.

لاگ تغییرات تراکنش های انجام شده

از طریق افزونه دستیار پرداخت پِی زیتو شما می توانید ووکامرس را به همه درگاه های دیگر نیز متصل نموده و از امکانات بی شمار این افزونه برای بهبود و افزایش فروش سایتتان استفاده نمایید.

هر سوال و مشکلی اگر داشتید می توانید از طریق گفتگوی زنده، تلگرام، واتس آپ و دیگر راه های تماس موجود در سایت به صورت ۲۴ ساعته با ما در تماس باشید.